Voordelen van een zakelijk contract

Als thuiswerkende ondernemer kun je ervoor kiezen om uw energiecontract op eigen naam te laten staan. Dit houdt dan in dat je als particulier energie bij een leverancier afneemt. Je vergelijkt dan ook energie als particuliere klant. Dit kan zeer ongunstig voor je zijn omdat de energie in dat geval niet fiscaal aftrekbaar is.

Wanneer je het energiecontract op naam van je onderneming zet, kun je dit fiscale voordeel wel verkrijgen. Alle energiekosten staan dan op naam van jouw onderneming en dan kun je ook als bedrijf energie vergelijken. 

Het voordeel van uw energiecontract laten vergelijken.

Bij het vergelijken van energie gaat het vanzelfsprekend om het minimaliseren van de energiekosten. Met een gedegen energie vergelijker is dit goed mogelijk. Vanaf het moment dat jij overstapt naar de voordeligste leverancier dan zul jij maand in, maand uit blijven besparen.

Er zijn veel energieleveranciers die nuttige tips en uitleg bieden aan jou als zakelijke klant. Zodat jij het energieverbruik zo laag mogelijk kunt houden en dus ook minder kosten zult maken. Dit betekent dat je meer omzet overhoudt om te herinvesteren in jouw onderneming.

Ook hanteert het gros van de energieleveranciers een korting voor nieuwe zakelijke klanten in de eerste jaren. Dus heb jij nog niet eerder een zakelijk contract afgesloten of ben je net begonnen als ondernemer? Dan is dit een goede kans voor jou. Een afgeprijsd energiecontract staat gelijk aan lagere maandlasten.